Organisation

HVEM ER VI?
Her kan du se, hvem vi er og få et lille indblik i, hvilke kompetencer og erfaringer vi har indenfor HR-området. Vi glæder os til at optimere jeres HR-tiltag i tæt samarbejde med jer, så I får optimal effekt af jeres HR-indsatser.

Susanne Højbjerg, direktør
Mail – sh@hreffekt.dk
Telefon – 4064 2577

Susanne

Susanne er den, du møder, når der skal implementeres HR-processer og løses HR-opgaver ad hoc.
Susanne har hjulpet et hav af forskellige organisationer, ledere og afdelinger med at få implementeret forandringer, nye metoder, nye værktøjer m.m., hvor målet er arbejdsdage, der motiverer og udvikler. Hun har bred erfaring som HR-partner på alle niveauer.
Susanne er den empatiske og energigivende konsulent, som skaber tillid her og nu. Med sit forretningsmæssige fokus får hun hurtigt defineret de tiltag, der giver mest muligt EFFEKT i jeres virksomhed.


Henrik Højbjerg, bestyrelsesformand

Mail heh@hreffekt.dk
Telefon  5240 1768

Henrik

Henrik ejer HR EFFEKT og har det overordnede ansvar. Henrik har styr på finanserne, det administrative og de juridiske forhold. Det er også ham, der skriver tilbuddene til dig og jeres virksomhed og kvalitetssikrer, så alt er perfekt og giver EFFEKT.
Henrik er engageret, uhøjtidelig – og ser muligheder frem for forhindringer. Han har gode analytiske evner og et strategisk blik samt en empatisk tilgang til omverdenen.