Mission

Vores mission for konsulenthuset HR EFFEKT A/S er at skabe HR EFFEKT i din virksomhed sammen med dig. Vi gør det nemt for dig, så du lykkes med alle HR-opgaver, uanset om det er indenfor rekruttering, medarbejderudvikling eller ledelse. Alle vores løsninger er fleksible og udviklet sammen med vores kunder – og testet i praksis.

Vi “prototyper” sammen med dig og din virksomhed og involverer naturligvis både medarbejdere og ledere, når vi udvikler løsninger i praksis!
Vores løsninger er designet, så de er digitale, effektive og målrettet forretningen, strategien, helheden og kulturen i din virksomhed. Du får altid ledelse og organisationsudvikling indbygget i dine løsningerne – en form, der er vores varemærke. Uanset hvilken del, du vælger, får du en løsning, der rummer helheden.

Vores vigtigste værdier er indlevelsesevne, ægte interesse, forretningsforståelse og åbenhed. Værdierne er vigtige for os, fordi vi, sammen med dig, har tæt og løbende dialog om behov, vilkår og ønsker, der skaber EFFEKT hos ledere og medarbejdere i din virksomhed.